Klaudiával és Danival először egy téli hangulatú, havas e-session során találkoztunk a hűvösvölgyi nagyréten. A hideg idő ellenére a hangulat szerencsére nagyon oldott volt. Egy nagyon vidám sorozat készült Klaudiáékról. Aztán hirtelen kitavaszodott, s eljött az esküvő napja is. A helyszín egy nagyon különleges választás volt Klaudiáék részéről: mivel mindketten nagyon szeretik a természetet nyugalmát és szépségét, ezért úgy döntöttek, hogy a készülődés, a buli, majd a buli utáni pihenés:-) a Hármashatár hegyen lévő Hangár Bistro-ban és vendégházban lesz.
Fantasztikus idő volt azon az április végi szombati napon. Kedves barátok jöttek segíteni készülődni menyasszonynak és vőlegény, majd aki ott volt, az egy nagyon megható/meghatódott first-look-nak lehetett szemtanúja…
A polgári ceremónia a III. kerület Főterén lévő hivatalban történt, s a csoportfotózáshoz is az óbodai óváros nyújtott hátteret.Visszatérve a természetbe, vissza a Hármashatárhegyre egy rövid kreatív fotózásunk volt Klaudiával és Dani, majd átadtuk őket az ünneplő társaságnak, s kezdetét vette a vacsora és a buli.