Bia és Ati esküvője előtt két héttel találkoztunk egy könnyed, ismerkedős e-session fotózáson Tihanyban a révnél és a csodás naplementében  csak úgy izzott Bia és Ati körül a levegő. Szenvedélyes, rajongó kapcsolat van közöttük, a délutáni fotósorozat minden képe erről beszél.
Az esküvőt megelőző napon már lementünk mi is Polányba, este picit fotózgattunk, beszélgettünk a másnapról… Viszonylag korán véget ért az este, hogy másnap kipihenten kezdődjék a nagy nap…
Gyönyörű kora nyári reggel virradt Polányban. A somogyi dombok közt megbújó Babérlilget Kúria egy igazi gyöngyszem, tökéletes helyszín egy tökéletes esküvőhöz.
Külön-külön lakosztályokban készülődött menyasszony és vőlegény a ceremóniára. A gesztenyefasor árnyékában egy nagyon megható polgári szertartáson házasodott össze Bia és Ati rokanai és barátaik jelenlétében. A ceremóniát követően egy nagy laza, vidám hangulatú csoportfotózás következett, majd Bia eldobta a csokrát…
A kreatív fotózás a vacsorát megelőző fél órában történt a kúria festői szépségű kertjében. Majd a kertben felállított sátorban felszolgálták az esküvői vacsorát. A finom falatok után pedig kezdetét vette a buli, a jó hangulatról a Partissimo Zenekar tagjai gondoskodtak. A tortavágás csillagszórók fényében történt kint a csillagfényes szabad ég alatt. Ezt követően pedig levetítettük a same-day slide show-t, amelynek hatalmas sikere volt a jelenlévők körében. A vetítést követően pedig a táncparkett újra megtelt a jókedvű násznéppel.