Vicky és Peti választása a balatonvilágosi Tópart Hotelre esett. Itt készülődtek esküvőjükre külön-külön: Peti stílszerűen bent a stégen, Vicky pedig mindezt a panoráma szobából figyelte, miközben Őt Peti nem láthatta. Vickynek és Petinek nagyon fontos volt az egyházi szertartás is, ezért különös gondot fordítottak a templom kiválasztására, ahová természetesen menyasszony, vőlegény külön autóval érkezett, s így sikerült megőrizniük annak romantikáját, hogy egymást csak a templomban pillantsák meg először.

Az egyházi szertartás után rövid csoportfotózás zajlott a templom hangulatos kertjében, majd a násznép elindult vissza Balatonvilágosra, a Tópart Hotelbe. Itt már a feldíszített stég várta az esküvőre érkezett vendégeket, a menyasszonyt és a vőlegényt. A stégen tartott polgári szertartást szerencsére az időjárás nem zavarta meg, a Balaton vizének páratlan szépsége különleges hátteret nyújtott a ceremóniáról készült képekhez.  A polgári szertartás után került sor a „kiscsoportos” fotózásra, ezt követően pedig a vacsora következett a hotel kertjében felállított sátorban.

A vacsora után kezdetét vette a fergeteges buli, a  fantasztikus hangulatot a Partyssimo Zenekar biztosította. Vicky és Peti esküvőjéről filmet Cinemaron forgatott.

VálaszTovábbítás