TŐLÜNK KÉRDEZTÉK

Hagyományos fotókat is készítesz majd?

Természetesen, igény szerint azokat a bizonyos klasszikus esküvői képeket is nagy örömmel elkészítjük, hogy a szüleiteknek és nagyszüleiteknek is kedveskedjünk. S hogy az unokáitoknak is legyen mit nézegetniük :).

Van lehetőség egy másik napon elkészíteni a beállított képeket?

Természetesen, erre is van lehetőség. Az utóbbi pár évben a párok nagy része választotta ezt a lehetőséget, hiszen így sokkal nyugodtabb körülmények között van lehetőségünk elkészíteni ezeket a fontos képeket.

Hogy zajlik majd a fotózás?

Az esküvő kezdete előtt pár órával érkezünk, hiszen már a készülődés minden pillanatának részesei szeretnék lenni, mert ez adja meg az esküvői fotók alaphangulatát. A ceremónia előtt, ha a forgatókönyv menete elegendő időt biztosít számunkra, elkészíthetjük a beállított képeket, de ezeknek a képeknek elkészítésére mindig egy másik napot szoktunk javasolni. (Lásd az előző kérdésre adott választ!) A ceremónia után következik a gratuláció, majd pedig a csoportfotózás, klasszikus és kreatív formában, kisebb-nagyobb csoportokban. (Lásd bővebben az esküvői tippek, „klasszikus csoportképek“ és „kreatív csoportképek“ bekezdést!) A vacsorát megelőző beszédektől egészen a menyasszonytáncig minden lényeges eseményt nyomon követünk (nyitótánc, menyasszonyi tortavágás, stb.) Búcsúzóul pedig egy csoportfotót szoktunk készíteni.

Meg lehet majd tekinteni a képeket, és akár rendelni is belőlük?

A felvételek feldolgozása után minimum 200-300 utómunkált képből álló sorozatot adok át Nektek, illetve az összes nyers képet is (kb. 1200 darabot) adathordozón, nagy felbontásban. Egy web-galérián keresztül pedig a rokonok és barátok is megnézhetik, és természetesen rendelhetnek belőlük. További kérdéseiteket, ide kattintva tehetitek fel!