Amikor két ember összeházasodik, akkor családjaik is összeházasodnak. Hirtelen két családja lesz mindenkinek.
Editnek és Andrásnak egyformán nagyon fontos a Család, ettől nagyon meghitt, bensőséges volt az esküvőjük. A családi hagyományokat ápolva született az a döntés, hogy Edit és András esküvője a Lillafüredi Palotaszállóban tartják, ahol Edit családja révén több felmenőre visszavezethetően ezen a helyen tartották esküvőjüket. Rendhagyó módon a kreatív sorozat az esküvő előtti napon készült, így az esküvő napján a vendégeknek nem kellett nélkülöznie az ifjú párt. Az esküvő bensőséges voltát még teljesebbé tette, hogy a templomi szertartásra a deszkatemplomban került sor, ahol a menyasszony nagybátyja volt a lelkész.Edit és a koszorúslányok fejdíszeit és csokrai Gyenes Szilvia álmodta meg, mint ahogy a vacsora és a polgári szertartás dekorációja is az ő fantasztikus kreativitásának köszönhetően öltöztette méltó köntösbe a békebeli hangulatot árasztó Lillafüredi Palotaszállót. Egyedi produkció színesítették és tették meghitté ezt a bensőséges, családi és jó barátokkal telli esküvőt. Mindenki őszintén örült a pár boldogságának, s a táncparketten is volt nagy „forgalom”.
Számunka azért is marad igazán emlékezetes Editék esküvője, mert a CEWES Fotópályázat „Dance” kategóriájának győztes képe itt készült a nyitótánc során:-) (A kép linkje:……)
A fantasztikus fényeket és az fergeteges zenét DJ Dave hozta, az esküvő ceremóniamestere pedig Szablya Ákos volt, gyönyörű esküvői filmet pedig a Studinger Films alkotta meg.
Working on Wedding. Together. Is. Fun.