Anny & Tibor Hertelendy kastély
Anna egy igazi „Hollywood” hangulatú esküvő álmodott meg magának, melyet az Ő romantikus és szerelmes királyfija valóra is váltott.
Az esküvői helyszín tökéletesen megfelelt arra, hogy Anna nagy álma valósággá váljék. A kastély lenyűgöző szépségű kertjében állították fel azt a hatalmas pavilont, amelyet több napon át díszített a Fleur&BallonDekor csapata. A végeredmény fantasztikus lett, a meghívott vendégek nem győzték befogadni azt a látványt, amely az esküvői pavilonban várt rájuk. De ne szaladjunk ennyire előre…:-)
A készülődés természetesen a kastély ódon falai között történt, nagyon oldott hangulatban. Anna elmesélte, hogy miként bukkant álmai ruhájára, amely valóban egy igazi álomruha volt, tökéletesen illett Anna karakteréhez.Tibor lenyűgözve nézett Annára, amikor a polgári ceremóniára Annát édesapja kísérte, miközben Nyári Károly élőben énekelt és zongorázott. A polgári szertartás a kastély parkjában volt, ahol később a csoportfotók is készültek. A vacsora is sok-sok meglepetés tartogatott a násznép és az ifjú pár számára. Igazi zenei csemegében volt részük a jelenlévőknek, s ez megteremtette a buli jó hangulatát. Az est fénypontja azonban a tortavágás volt, ismét kint a parkban. Rengeteg esküvőn jártunk már az elmúlt évek során, de ekkora menyasszonyi tortát mostanáig nem láttunk. Hihetetlen látványos volt ez a tortaceremónia a tűzijárték és kísérőfények mellett.