Zsófi és Jozsó két nagy utazó, akik sokfelé jártak a világban, egymásra azonban mégis Magyarországon, mégpedig Vecsésen találtak. Egy újabb Wedding Angels produkció.
Zsófi és Jozsó szerették volna megőrizni annak romantikáját, hogy egymást majd csak az oltár előtt lássák meg, ezért a készülődésre külön-külön helyszínt választottak. Így Jozsó közös otthonukban, legjobb barátjával, Zsófi pedig egy gyönyörű belvárosi szállodában népesebb társasággal, rokonokkal, barátokkal töltötte a készülődés izgalmas perceit.
A templomi ceremóniára a lenyűgöző szépségű Szent István Bazilikában került sor, a polgári ceremónia pedig egy nagyon barátságos, vadszőlővel benőtt pince kertjében történt rengeteg rokon és barát jelenlétében.
Az ünnepi vacsora és az azt követő mulatság a Manna Étteremben volt, melyet Gyenes Szilvia ezúttal is hihetetlen aprólékossággal, telis-tele finom részletekkel varázsolta igazán izgalmassá és hangulatossá.
Az est egyik legmeghatóbb pillanata az volt, amikor Zsófi nagypapája hihetetlen részletességgel, mintha csak tegnap lett volna, felidézte azt a napot, amikor hírt kapott lányunokája születéséről. A büszke Nagypapa beszédje oly megindító volt, hogy szem nem maradt szárazon… De természetesen ezek a könnyek mind-mind az öröm könnyei voltak…
Ebben a hangulatban vette kezdetét a hajnalig tartó eszem-iszom, dínom-dánom, melyet egy forró hangulatú menyecsketánccal tette még emlékezetesebbé az ifjú pár.