Katharina & Clemense Ausztria

Second shooter: Wanduska

Katharina és Clemens esküvőjük második napjára abban a szállodában készültek, ahol előző este a koktélpartit adták.
A lakosztályokból ezúttal is pazar panoráma tárult elénk: a Wörthi-tó igézően kéklő vize, a környező hegyek és a partot szegélyező panziók, szállodák, nyaralók együttese lenyűgöző látványt nyújtottak és páratlan háttérként szolgáltak az előkészületek során készült esküvői fotósorozathoz.
A meghitt templomi ceremónia helyszíne egy gyönyörű késő gótikus plébániatemplom volt, amely a Wörthi-tó déli oldalán lévő kis félsziget legmagasabb pontján található, s amely a tó szinte minden pontjáról látható. A templombelső igazán különleges díszletet biztosított a ceremóniáról készült képekhez.
A sziromszórást és a gratulációt követően a vendégek motorcsónakokba szálltak, és áthajóztak a tó túlpartján lévő strandra, ahol épp a strandröplabada Európa Bajnokság mérkőzései zajlottak. Rövid pihenő után a násznép egy csodás gőzhajó fedélzetén folytatta az útját a vacsora helyszínére. A hajókázás ideje alatt Katharina legjobb barátnője és zenekara szórakoztatta a vendégeket, melynek köszönhetően mindenki fantasztikus hangulatban érkezett meg végül a veldeni casinó gyönyörűen dekorált dísztermébe, hogy együtt ünnepeljen tovább Katharinával és Clemens-szel házasságkötésük alkalmából. Az ünnepi vacsora után egy Olaszországból érkezett zenekaré volt a főszerep, akik káprázatos zenéjükkel mindenkit megtáncoltattak. A fergeteges hangulatról az est során készült képek tanúskodnak.