A SZÉPSÉG  titkos receptje a BOLDOGSÁG!
Edó pedig Gyönyörű!
Péterrel imádják egymást, hisz közvetlensége, állandó jókedve és sármja igazán méltó párja Edó  sugárzó egyéniségének.
Imádtam fotózni őket, imádtam az utómunkát a képeiken és alig vártam, hogy átadhassam Nekik a nagy Napjukon készült felvételeket.
Edót közel 20 éve ismerem, de ha jól emlékszem a 20 év alatt 10-15 alkalomnál nem találkoztunk többet. Szablya Ákos Barátomtól érkezett az ajánlás, és mikor megláttuk egymást  Edóval rögtön tudtuk nem kérdés, ki lesz a fotográfusuk közelgő esküvőjükön.
A készülődés, csakúgy mint a vacsora a Marriott Hotelben zajlott, a meghitt egyházi ceremóniára pedig a  II. kerületben, Remeteszőlősön került sor. Az egyházi szertartást követően 30 perc alatt megcsináltuk a kreatív képeket és siettünk vissza a szállodába, ahol a gyönyörűen díszitett nagyteremben folytatódott az esküvő!
A beszédek és a vacsora elfogyasztása után kezdetét vette a fergeteges buli, ahol csaknem mindenki táncolt, hisz egy általunk még sosem látott felállású roma zenekar húzta a talpalávalót! Két gitár egy dob egy cimbalom és egy hegedű megtoldva egy rendkívüli énekhanggal igazi csemege volt mindannyiunk számára! A FunnyPhoto természetesen itt is rendkívül népszerű volt, csaknem a buli végéig voltak önként jelentkezők egy-két kreatív fotóra. 🙂