Talán az év legmelegebb napja volt  Dia és Robi esküvőjének a napja.
Dia a szülei házában készülődött élete nagy pillanatára. Az egész család jelen volt, mindenki jött-ment, sürgött-forgott, beszélgettek, készülődtek.
Lélegzetelállító volt Dia a menyasszonyi ruhájában, bár a nagy meleg miatt egy-két nehezebb pillanatot is okozott Dia számára a hatalmas ruhaköltemény. Dia és Robi csak a templom oldáránál pillantották meg egymást először, ahogy azt korábban eltervezték. A hatás természetesen nem maradt el… Rendkívül meleg volt a templomban is, ezért a jelenlévők legyezőikkel próbálták magukat valamelyest hűsíteni. A nagy meleg miatt, amely még a templom előtt is tapasztalható volt, a csoportfotózás helyszínéül a Larus Étterem mellett található Gesztenyés kertben zajlott, de természetesen csak a polgári szertartás után, melyet igyekeztek egy árnyékos részen felállítani.
A vendégek a rekkenő hőség miatt alig várták, hogy a Larus Étterem légkondícionált termében elfoglalhassák helyüket a vacsoraasztaloknál, majd a fenséges falatok után egy fergeteges buli vette kezdetét.