Bunny és Guma a forró hangulatú kubai esküvőjük után, természetesen rendeztek még egy esküvőt Magyarországon is, hogy szüleik, testvéreik, rokonaik is tanúi lehessenek házasságkötésüknek, s ők se maradjanak ki a buliból. Wedding Angels Produkció.
A nagyon sikeres kubai esküvő után ismét nagy megtiszteltetés érte a  Wedding Angels stábját. Bunny és Guma ezúttal  is minket kért fel  a parádsasvári kastélyban megrendezett bazi nagy magyar lagzijára:  Herendi Gábort ceremóniamesternek, a Studingerfilms-et esküvői filmjük elkészítésére és a Herczeg Stúdiót pedig az események fotografálására. Az esküvőt a Bonjour Rendezvényszervező Iroda – Varga Rózsa bonyolította, akivel ezt az esküvőt megelőzően már két alkalommal is volt szerencsénk együtt  dolgozni, először egy brazil-magyar esküvőn az Anna Grand Szállóban Balatonfüreden, majd Luca-Matyi esküvőjén a budapesti Duna Gardenben.
Úgy érezzük, hogy nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy az eddigi esküvőink közül ez volt a legnagyobb szabású esküvőn vehettünk részt. A háromnapos bulisorozat pénteken indult a kastély medencéjének partján. Folytatódott szombat reggel a kastély medencéjének partján. Majd végződött vasárnap délután a kastély medencéjének partján. 🙂
Bunny és Guma külön-külön, a parádsasvári kastély falain belül készülődött, a meghitt mégis vidám ceremónia pedig a kastély erkélyén és kertjében zajlott. A 2012-es esküvői szezon legnagyobb bulijára a kastély kertjében felállított sátorban került sor. Egyszerűen megállíthatatlanul hömpölygött a bulihullám végig a násznépen, s Herendi Gábor ceremóniamester kreatív többszöri próbálkozásaival sem tudta rövid időre sem megszakítani a bulit.
A vacsorát követően Bunny és Guma egy közös produkcióval ajándékozta meg vendégeiket, ugyanis eltáncolták a nagyon romantikus párizsi lánykérés történetét. De az igazi meglepetés csak ezután következett: Bunny dalban mondta el újdonsült férjének, Gumnak, hogy mennyire s miért szereti őt annyira.
A FunnyPhoto ezúttal is talán az egyik legsikeresebb programja volt az estének!
A Studingerfilms bemutatja: Bunny & Guma esküvője Parádsasváron.