Lillát már a nővére, Réka esküvője óta ismerjük, hiszen az Ő esküvőjüket is mi motóztuk még 2014-ben. Lilla már akkor tudta, ha elérkezik az a pillanat, hogy férjhez megy, akkor a fotós már megvan:-)
Lilláék nagyon szeretik a Balatont, akárcsak mi, ezért még az esküvő előtt megragadtuk a tavaszi Balaton szépségét, s egy nagyon romantikus, hangulatos e-session fotósorozatot készítettünk velük.
Az esküvő helyszín tekintetében is egy balatoni helyszín lett a befutó, mégpedig Balatonfenyven hatalmas fenyőfák árnyában meghúzó hangulatos területén. Az egész család és a barátok is itt kaptak szálláshelyet, úgyhogy mindenki ide érkezett legelőször, itt készülődött. Nagyon jó hangulatban zajlottak a készülődés izgalmas percei. Zoli például kint a kertben öltötte magára elegáns öltönyét, néhány barát és pálinka kíséretében:-) A templomi szertartásra Fonyódon került sor, egy elragadó szépségű kis templomban, páratlan panorámával a Balatonra. A polgári szertartás még ennél is különlegesebb helyszínen történt, mégpedig közvetlenül a Balaton partján a lemenő nap fényében. A ceremónia után természetesen a csoportfotózás következett, majd az ifjú pár egy rövid időre megszökött a vendégek elől, hogy csak kettejükről néhány kreatív kép készüljön.
Lillák is nagyon szerették volna, hogy legyen same-day slide-show, a technika ördöge a bolondját járatta velünk, de végül mindenki összefogott a cél érdekében, s végült levetítenünk a nagy nap történéseit néhány percben. A hatás természetesen ezúttal sem maradt el… Ezekben a pillanatokban érezzük igazán, hogy mennyire szeretjük az esküvők varázslatos világát:-)
Drága Lilla és Zoli! Nagyon boldog, hosszú közös életet kívánunk Nektek! S reméljük, hogy még találkozunk…